top of page

Clubdag 2017

Op zaterdag 20 mei ging de clubdag 2017 door. Het dagmenu zag er als volgt uit: Een kajaktocht van 15 kilometer op de Ourthe met aansluitend een BBQ in de sporthal in Bouwel.

Dit jaar besloten we om de clubdag in mei te organiseren. Hierdoor was het wat bang afwachten wat het weer betreft maar uiteindelijk is dit, op een kleine bui na, helemaal goed gekomen!

We vertrokken om 9.00u in de ochtend aan de sporthal in Bouwel voor de trip naar Hamoir. Eens aangekomen op onze bestemming werden we met een bus naar het startpunt van de kajaktocht gebracht. 

Op de middag stopten we aan een klein dorpje waar we gingen picknicken. Voor de kleinsten (en grootsten, zie foto's) was er hier ook een speeltuin aanwezig.

Onze tweede stop was aan een mooi Middeleeuws getint domein waar we buiten in de zon nog iets gedronken hebben.

Na de tocht reden we terug naar Bouwel waar we onze voeten onder tafel konden schuiven en genieten van de lekkere BBQ-gerechten van traiteur De Gouden Lepel.

We hebben heel veel geluk gehad met het weer en alle deelnemers hebben er een leuke dag van gemaakt. Bedankt aan iedereen om mee te doen en hopelijk tot op de volgende clubdag!

bottom of page