top of page

Inschrijven

  

Om lid te worden van onze club kan je je via deze link inschrijven. Het lidgeld mag je storten op rekeningnummer BE54 7330 0110 2897

Opgelet: pas na ontvangst van het lidgeld kunnen we je aansluiten bij Badminton Vlaanderen, waardoor je officieel lid wordt van onze club en eveneens verzekerd bent.

Eerst een keer proberen? 

Als nieuwe speler is het mogelijk om eerst te genieten van enkele proefbeurten alvorens je beslist om al dan niet lid te worden. Voor volwassenen bedraagt dit € 5,00 per keer je komt spelen. Voor jeugdspelers is de eerste keer gratis en vanaf de tweede proefbeurt wordt er ook € 5,00 per keer betaald.

 

Bevalt jou de sport onze club? Schrijf je dan zeker in!  

Als lid van badmintonclub de Pluim bieden wij naast spelen nog tal van andere activiteiten aan. Feestjes, verkleedbadminton, clubuitstappen en zelfs kaartavonden maken deel uit van onze warme club. 

 

Wanneer je beslist om lid te worden, wordt het bedrag dat je aan je proefbeurten gespendeerd hebt afgetrokken van het lidgeld (tot maximaal 3 proefbeurten en alleen de betalingen van hetzelfde kwartaal). Heb je dus als volwassene 2 proefbeurten gehad en je wenst lid te worden, krijg je € 10,00 korting op je lidgeld. Heb je 5 proefbeurten gehad wordt er € 15,00 euro van het lidgeld afgetrokken.

 

Het is mogelijk om elke keer wanneer je komt spelen € 5,00 te betalen zonder dat je lid wordt.
Opgelet: vanuit de club ben je op dat moment niet verzekerd bij ongevallen. 

IMG_5321.JPG
IMG_20170520_153106.jpg
bottom of page