top of page
Anker nieuws

Kalender 2022 - activiteiten

Zoals elk jaar plant De Pluim tal van sportieve, en ook iets minder sportieve, activiteiten!

Volg hieronder de laatste nieuwtjes!

Kies kleur tegen pesten foto BAdvla.png

Samen sterk, samen tegen pesten! 

De #WeekTegenPesten is vrijdag van start gegaan. Samen met iedereen bij badmintonclub De Pluim zeggen wij 𝗡𝗘𝗘𝗡 tegen pesten!

Samen met badminton Vlaanderen kiezen wij kleur tegen pesten. Bekijk zeker het filmpje. Meer informatie kan je vinden op kieskleurtegenpesten.be

20181118_141724.jpg

Gratis badmintonnen tijdens de zomer!

Zoek je een leuke ontspanning die je ook nog doet bewegen?  Mogen we onze badmintonclub dan even voorstellen? De Pluim, een club uit Grobbendonk/Bouwel voor jong en oud, gevorderden en beginners.

Wij nodigen je uit om gratis te komen proberen tijdens de maand augustus op zondag voormiddag (van 10u00 tot 12u30 voor kinderen en volwassenen ) en woensdag avond (van 20u00 tot 23u00 voor volwassenen).

Meer info vind je hier

20220508_122536.jpg

Nieuwjaarsreceptie

Met uitstel – en gelukkig mocht het eindelijk weer – hebben we op 8 mei 2022 onze nieuwjaarsreceptie van onze badmintonclub De pluim kunnen organiseren. Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden; zoals je kan zien, had iedereen het naar zijn zin. Een speciale dank aan de uitbaters van het cafetaria Nancy en Eric om dit lekkere eten op tafel te toveren. 

Deze gelegenheid is een algemene ledenvergadering met een toelichting van onze werking en activiteiten van het afgelopen jaar. De presentatie van deze vergadering en leuke sfeerbeelden kan je hier vinden. 

bottom of page