Badmintonclub De Pluim

© 2016

Lidgeld

De lidgelden zijn steeds per kalenderjaar en komen dus te vervallen per 1 januari. (en dus ook je verzekering!)

Zorg er dan ook zeker voor dat je je lidgeld vernieuwd hebt vóór je komt spelen in het nieuwe jaar.  

 

Om een heel seizoen te badmintonnen, inclusief sportverzekering, gratis plastieken shuttles en gratis lessen, gelden de tarieven in onderstaande tabel.

 

 

 

 

Het lidgeld stort je op het rekeningnummer BE54 7330 0110 2897 van De Pluim met vermelding van naam en de samenstelling van het gezin bij het gezinstarief.

Normaal wordt het lidgeld in december betaald voor het lidmaatschap voor het volledige volgende jaar. Wanneer je echter tijdens het jaar lid wenst te worden, wordt het lidgeld als volgt opgesplist:

1 januari tot 31 maart: volledig lidgeld

1 april tot 30 juni: - volwassenen = 95,00 euro

                                - jeugd = 75,00 euro

1 juli tot 30 september: - volwassenen = 70,00 euro

                                         - jeugd = 55,00 euro

1 oktober tot 31 december: - volwassenen = 45,00 euro

                                                - jeugd = 35,00 euro

 

Sommige mutualiteiten betalen het lidgeld van sportverenigingen onder bepaalde voorwaarden geheel of gedeeltelijk terug. Informeer bij uw mutualiteit naar de juiste voorwaarden. Het zou u extra ruimte geven voor uw vakantieplannen of toch zeker voor een aantal extra drankjes!

Proefbeurten

Als nieuwe speler is het mogelijk om eerst te genieten van enkele proefbeurten alvorens je beslist om al dan niet lid te worden. Voor volwassenen bedraagt dit € 5,00 per keer je komt spelen. Voor jeugdspelers is de eerste keer gratis en vanaf de tweede proefbeurt wordt er ook € 5,00 per keer betaald.

 

Wanneer je hierna beslist om lid te worden, wordt het bedrag dat je aan je proefbeurten gespendeerd hebt afgetrokken van het lidgeld (tot maximaal 3 proefbeurten en alleen de betalingen van hetzelfde kwartaal). Heb je dus als volwassene 2 proefbeurten gehad en je wenst lid te worden, krijg je € 10,00 korting op je lidgeld. Heb je 5 proefbeurten gehad wordt er € 15,00 euro van het lidgeld afgetrokken.

Het is mogelijk om elke keer wanneer je komt spelen € 5,00 te betalen zonder dat je lid wordt.