top of page

Jeugd

Onze jeugd

  

Van harte welkom op de nieuwe jeugdpagina van Badmintonclub De Pluim! Met de jeugdwerking van De Pluim willen we de jeugd van Grobbendonk, Bouwel en wijde omgeving actief laten kennismaken met badminton. We streven naar maximale ontplooiingskansen voor al onze spelers. Meermaals per week staan onze gemotiveerde en gediplomeerde trainers klaar om alle spelertjes de knepen van het vak te leren. De trainingen zijn aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de spelers. Daarnaast hechten we als club ook veel belang aan spelplezier en groepssfeer. Een balans tussen badminton en plezier staat centraal.


 

Proefbeurten

  

Indien uw zoon/dochter nog nooit is aangesloten bij De Pluim, mag hij/zij deelnemen via proefbeurten. De eerste keer is gratis, daarna vragen wij 5 euro per proefbeurt. Na de 3de keer proberen, ontvangt u automatisch een mail van onze ledenadministratie met de nodige informatie omtrent inschrijving (aansluitingsvoorwaarden, lidgeldprijzen, betalingsgegevens). Beslis je om na de proeflessen lid te worden, wordt het reeds betaalde bedrag van de proeflessen (tot max. 15 euro) afgetrokken van het lidgeld.

Sneller overtuigd? Je kan altijd zelf vroeger mailen met het blijde nieuws dat je definitief hebt beslist om lid te worden van onze badmintonclub! Het lidgeld per jaar voor een recreatieve jeugdspeler bedraagt
95 euro. klik hier voor meer informatie. 

Interesse in een proefbeurt? Je kan ons mailen voor extra informatie of meteen deelnemen op zondagochtend

Trainingsmomenten jeugd

  

Woensdag        18u00 tot 20u00           

 

Zondag               9u30 tot 12u30            

We streven ernaar om de trainingen aan te passen aan de leeftijd, mogelijkheden en het individuele ritme van onze spelers zodat elk kind op zijn eigen niveau kan spelen/trainen. Op basis van competentie en leeftijd worden er groepen gecreëerd om zo veel mogelijk spelplezier te hebben. 

Kalender 

De badmintontrainingen lopen elk jaar van 01/09 tot 30/06. Opgelet: er is GEEN training tijdens de schoolvakanties. 

  

20240225_093851.jpg
bottom of page