top of page

Grobbendonk en Bouwel Feesten

Op zondag 26 juni 2016 organiseerde het gemeentebestuur een dag vol plezier en activiteiten in het kader van Vlaanderen Feest, het initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

 

Badmintonclub De Pluim was deze dag ook aanwezig met haar eigen stand. We kozen dit jaar voor een Hawaiiaans thema. Naast de gebruikelijke pintjes en frisdrank was er zo ook de cocktail 'Kaplume' te verkrijgen (Cointreau, ananassap en schuimwijn) en kon men ook genieten van een lekkere Croque Hawaii. 

Er was ook ruimte voor enkele activiteiten. Zo konden de allerkleinsten proberen een pluim te slaan/werpen in een mandje dat bevestigd was aan een palmboom. Daarnaast stond er een badmintonnet waar de mensen konden proberen een shutte zo lang mogelijk naar elkaar te slaan. Tot slot stond er een doorzichtige doos met een aantal pluimen in. De bezoekers moesten het aantal pluimen raden en konden zo de hoofdprijs, namelijk een uitschuifbaar badmintonnet winnen.

In het kader van Grobbendonk en Bouwel Feesten en ter promotie van onze club hebben we een speciale actie op poten gezet met als naam "Badminton he sport nui no ka kela mea keia mea ". Alle info rond deze actie kan je terugvinden in onderstaand PDF-document:

Actie De Pluim

Heb je nog vragen? Vul dan zeker het contactformulier op onze website in.

We danken alle bezoekers en iedereen die tot deze leuke dag heeft bijgedragen. We danken ook de weergoden om na de felle regenbui tijdens de middag toch te kiezen voor beter weer.

Tot ziens!

bottom of page